REIM Kymi (Koria)

REIM Kymen Korian toimisto on aikaisemmin toiminut nimellä Elimäen Tili- ja Kiinteistöpalvelu Oy. Elimäen Tili- ja Kiinteistöpalvelu Oy aloitti toimintansa jo vuonna 1973 ja liittyi yrityskaupalla osaksi REIM ryhmää vuonna 2015.

Isännöinnissä olemme sitoutuneet noudattamaan isännöinnin eettisiä ohjeita ja toimistollamme on ISA-auktorisointi. Tarjoamme korkeatasoisia isännöintipalveluita koko Kymenlaaksossa. Osana REIM-ryhmää saamme merkittäviä etuja palveluntarjoajia kilpailuttaessamme. Hyöty näkyy asiakasyhtiöillemme alempina hoitokuluina.

Tilitoimistollamme on Taloushallintoliiton auktorisointi, joka takaa työmme laadun. Toimistomme henkilökunnalla on vankka kokemus niin kirjanpidosta, palkanlaskennasta, verotuksesta kuin muistakin taloushallinnon osa-alueista.

Ota rohkeasti yhteyttä Reimiin!

Uutiset

 

REIM Kymi (Koria) tarjoaa seuraavia palveluita asiakkailleen:

Isännöinti

Isännöinti on yhteistyötä ja asioiden organisointia kiinteistöjen eri käyttäjien tarpeiden mukaan. Ammattitaitoisella isännöitsijäyrityksellä on merkittävä rooli siinä miltä kiinteistö näyttää, mikä on sen kunto ja toisaalta kuinka tyytyväisiä asukkaat ja käyttäjät ovat. Ammattitaitoinen isännöintiyritys myös kouluttaa asiakasyhtiöiden hallituksen jäseniä.

Kiinteistömanagerointi

Toimitiloilla sijoituskohteena on erityispiirteitä, joilla ne eroavat muista sijoitusmuodoista. Manageerauksen osalta REIM-ryhmässä on hoidossa sekä paikallisten että suurten suomalaisten toimijoiden kohteita. Palvelumme lähtökohta on aina huomioida kunkin asiakkaamme toiveet ja tarpeet sekä räätälöidä sen mukaan asiakkaamme tarvitsema, sopiva palvelupaketti.

Hoidossa on tällä hetkellä mm. liike- ja erikoiskiinteistöjä, joissa palveluumme kuuluu perinteisten isännöintipalvelujen lisäksi mm. vuokralaisten hankinta, vuokratuottolaskelmat, sijoitetun pääoman tuoton laskenta sekä kannattavuusanalyysit.

Taloushallinto

REIM-ryhmä tarjoaa taloushallinnon palveluja Suomessa. Palvelupaketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan.

REIM-ryhmästä saat palvelukseesi asiantuntevat ja liikekirjanpitoon kouluttautuneet taloushallinnon ammattilaiset. Taloushallinnonpalveluihin kuuluu muun muassa kirjanpito-, reskontra-, laskutus-, palkanlaskenta-, maksuliikenne- ja verotuspalvelut.

Tilitoimistopalvelut

Tilikarelia on täyden palvelun tilitoimisto. Monipuolisesta palvelutarjonnasta räätälöimme yksilöllisen palvelukokonaisuuden huomioiden asiakasyrityksen toiminnan erityispiirteet ja tarpeet. Käytössämme ovat nykyaikaiset sähköiset työmenetelmät, joiden avulla tehostamme asiakkaidemme taloushallintoa. Ammattitaitomme ja kapasiteettimme riittävät niin pienen kuin suurenkin asiakkaan taloushallinnon hoitamiseen. Voimme toimia tarpeiden mukaan yksittäisissä hallinnollisissa tehtävissä tai ottaa vastuun laajemmastakin tehtäväkentästä. Tarjoamme myös taloushallinnon kokonaisvaltaista ratkaisua Controller – palveluna. Palvelemme asiakkaitamme seuraavissa taloushallinnon tehtävissä:

Sähköinen taloushallinto

Tilitoimistopalvelut
• liikekirjanpito
• palkkakirjanpito
• osto- ja myyntireskontra
• budjetointi
• kustannuslaskenta
• projektiseuranta
• verkkolaskutus
• Talgraf -toimialaraportointi

Asiantuntijapalvelut
• yritysjärjestelyt
• yrityksen arvon määritys
• tilinpäätös
• verotus
• investointilaskenta
• rahoituksen suunnittelu

Ensisijaisesti pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 0207438520 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu.koria@reimgroup.com.

020 puheluiden hinnoittelun löydätte tästä viestintäviraston hinnastosta. »


		
 

REIMiläisten hyväksi havaitsemia palveluja ja toimijoita. Uskomme että näistä on myös teillekin hyötyä.

REIM Green

REIM Green on hyvä esimerkki REIM Groupin ympäristövastuusta. Sen lisäksi että REIM Green on selvää säästöä tehokkaalla energianhallinnalla, kehitämme ja painotamme ympäristövastuullista konkreettista toimintaa jokapäiväisessä toiminnassamme.

REIM Green on hyvä esimerkki REIM Groupin ympäristövastuusta. Sen lisäksi että REIM Green on selvää säästöä tehokkaalla energianhallinnalla, kehitämme ja painotamme ympäristövastuullista konkreettista toimintaa jokapäiväisessä toiminnassamme.


REM, Kiinteistöalan luotettavat kumppanit

Kiinteistöalan luotettavat kumppanit, Real Estate Members, on kiinteistöalalla toimivien huippuosaajien muodostama verkosto, joka tekee alaa hyödyttävää yhteistyötä ja kehittää kumppanuusajattelua.


Pihaparlamentti

Pihaparlamentti on Isännöintiliiton julkaisema blogi. Pihaparlamentti kokoontuu pohtimaan taloyhtiöiden laki- ja järjestysasioita. Pihaparlamentti tarjoaa kiinnostavia juttuja ja uusia näkökulmia sujuvaan arkeen.

Blogissa on juttuja muun muassa yhtiökokouksista, vastikkeista, häiritsevästä elämästä, remonteista, asumisturvallisuudesta, isännöitsijäntodistuksesta sekä asunnon vuokraamisesta.

Lue, keskustele, jaa!

Pihaparlamentin banneri


 

Tilaajavastuu.fi

Tilaajavastuu.fi -palvelu on Suomen suurin ja kattavin yrityksille suunnattu tilaajavastuutietojen rekisteri ja ylläpitäjä.

Palvelukokonaisuus sisältää:

  • Tyon tilaajalle suunnatun Raportit -palvelun
  • Työn toimittajalle suunnatun Luotettava Kumppani -ohjelman
  • Virolaiselle yritykselle suunnatun Luotettava Kumppani Viro -ohjelman
  • Tilaajavastuulain valvonnan automatisoitiin suunnatun Valvoja -palvelun.

Mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa on jo noin 10 500 yritystä.


Isännöintiliiton energianeuvontaa asukkaille

Energiansäästäminen ei ole vaikeaa. Kodin energiatehokkuutta voi parantaa pienillä ja yksinkertaisilla teoilla. Helpointa on karsia turhaa kulutusta, kuten liian korkeita huoneistolämpötiloja, vääriä tuuletustottumuksia, veden tuhlaavaa käyttöä sekä valojen ja sähkölaitteiden päälle jättämistä tiloista poistuttaessa. Kun asenne on kunnossa, energiansäästäminen osa arkisia rutiineja ja kiinteistöhuolto toimii tarkoituksenmukaisesti, pääsee taloyhtiö pitkälle energiansäästön tiellä.

Näiltä sivuilta löydät konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit arjessasi säästää energiaa. Panostamalla energiatehokkuuteen pienennät päästöjä ja torjut siten ilmastonmuutosta sekä saat konkreettista rahallista hyötyä.


Mitä isännöinti oikeasti on?

Isännöintiliiton informatiivinen video siitä mitä isännöinti Suomessa on.

 
Näytä
Lähennä Loitonna