REIM Talous

Taloushallinnon palvelut luotettavasti, ammattitaidolla ja ajantasaisilla työkaluilla

REIM Talous on täyden palvelun tilitoimistopalvelu sekä pienille että suurille asiakkaille. Räätälöimme asiakkaille yksilöllisen palvelukokonaisuuden huomioiden asiakkaan erityispiirteet ja tarpeet.

Ammattitaitomme riittää niin pienen kuin suurenkin asiakkaan taloushallinnon hoitamiseen. Palvelemme yksittäisissä hallinnollissa asioissa tai voimme ottaa vastuun laajastakin tehtäväkentästä. Tarjoamme myös taloushallinnon kokonaisvaltaista ratkaisua controller-palveluna.

Luotettava

REIM Talouden tilitoimistot ovat taloushallintoliiton valvomia ja auktorisoimia, mikä tekee meistä luotettavan kumppanin.

Ammattitaitoinen

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, minkä ansiosta voimme taata, että yrityksesi asioita hoitaa osaava ammattilainen, jolla on käytössään ajantasainen tieto alan muutoksista

Nykyaikaiset ohjelmistot

Käytössämme on Netvisor ja Visma Fivaldi ohjelmistot. Hyvien ja ajantasalla olevien ohjelmistojen ansiosta, voimme tuottaa reaaliaikaista tietoa yrityksen taloudesta päätöksenteon tueksi

Perinteistä palvelua nykyaikaisilla työkaluilla

Käytämme nykyaikaisia sähköisiä ohjelmistoja Netvisoria ja Fivaldia. Mikäli yrityksessäsi ei olla vielä siirrytty sähköiseen taloushallintoon, niin autamme teitä muutoksessa.

Sähköinen taloushallinto helpottaa myös asiakkaan työtä: se vapauttaa aikaa ydinliiketoiminnan hoitamiseen ja antaa reaaliaikaista tietoa yrityksen taloustilanteesta. Sähköinen taloushallinto takaa, että yrittäjällä on käytössään reaaliaikaista tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta silloin kuin hän sitä tarvitsee.

REIM Talouden palvelut tuottaa

Tilikarelia Oy

Olemme Lappeenrannassa toimiva monipuolinen tilitoimisto. Asiakkaamme ovat pääosin Etelä-Karjalasta, mutta tarjoamme palvelujamme myös muualle Suomeen sekä mm. Venäjälle.

Tilikarelialla on yli 40 toimintavuoden kokemus alalta.

Meillä on tällä hetkellä kahdeksan työntekijää, joiden osaaminen on monipuolista. Panostamme henkilöstön jatkuvaan kouluttamiseen. Työntekijöistämme kaksi on suorittanut KLT-tutkinnon ja yhdellä on PHT tutkinto.

Tutustu lisää Tilikarelian palveluihin