REIM Groupin arvot

Arvostamme jokaisen asiakaskontaktin tärkeyttä ja käyttäydymme tilanteessa ystävällisesti. REIM on auttamassa ja tukemassa asiakkaiden toimintaa.

Ymmärrämme, että lähtökohtaisesti asiakkaan yhteydenotto tapahtuu koskien hänen omaa kotiaan ja asumisympäristöään. Jokaisella on oikeus hyvää asumiseen ja pyrimme samaistumaan yhteydenottajan tilanteeseen ymmärtäen siten asian tärkeyden.

Hyvän asiakaspalvelun perustana on jaksava ja hyvinvoiva henkilökunta. Me REIMillä ymmärrämme, että ihmiset tuottavat REIMin palvelut ja ihmisten hyvinvointi määrittelee laajalti meidän toimintaa.

REIM tukee henkilökunnan hyvinvointia mm aktivoimalla henkilökuntaa liikkumaan liikunta ja kulttuuriseteleillä, järjestämällä erilaisia yhteisiä liikunnallisia tilaisuuksia. REIMillä on myös työterveyspalveluissa panostettu henkilökunnan hyvinvointii lisäämällä palveluja perusterveyden hoidon lisäksi. Samoin REIMin henkilökunta on vakuutettu myös vapaa-ajan tapaturmien varalta.

REIMillä henkilökunnalla on merkitystä.

REIM Groupissa on käytössä palkitseva ja kannustava bonusjärjestelmä. Haluamme palkita hyvästä työstä ja tuloksesta myös taloudellisesti. Haluamme että ihmisillä on mahdollisuus vaikuttaa omilla toimilla vuosittaiseen bonukseen ja sen muodostumiseen.

REIMillä maksettiin vuonna 2020 henkilökunnalle bonuksia 240 000 €:lla.

Kestävänkehityksen kannalta yhteistyö eri kumppanien kanssa on ehdoton menestyksen edellytys. Meille luotettavat yhteistyökumppanit on tärkeitä, siksi haluamme myös olla luotettava ja reilu yhteistyökumppani. Panostamme palvelussamme lähinäkyvyyteen ja haluamme mahdollistaa kaikille taloyhtiöiden palveluntarjoajille parhaat mahdollisuudet toimittaa omia palvelujaan.

Haluamme lisätä isännöinti ja taloushallinnon palvelujen läpinäkyvyyttä ja mahdollistaa tiedon sähköisen välittämisen toimijoiden välillä.

Toimimme asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita kohtaan avoimesti. Taloyhtiöiden päätökset tehdään aina perustellusti ja reilusti jokaista toimijaa kohtaan.