REIM Group

Mistä kaikki alkoi

REIM Groupin historia alkaa vuodesta 1988. Tuolloin Timo Multasen, Olli Saastamoisen ja Jarmo Multasen edustamat yhtiöt perustivat REIM Oy:n.

REIMiin liittyvä yritystoiminta oli alkanut kuitenkin jo vuonna 1974, kun Tili- ja Isännöintitoimisto Pekka Multanen & kumpp. perustettiin. Yritys muutti myöhemmin nimensä Tilikarelia Oy:ksi. Yrityksestä muodostui myös Lappeenrannan Isännöitsijätoimisto Oy ja sen jälkeen edelleen toimiva REIM Lappeenranta Oy.

REIM Lappeenranta oli perustettu 1978 ja se eriytettiin Tili- ja Isännöintitoimisto Pekka Multanen & kumpp. yhtiöstä.

Nykyisen REIM Groupin vanhin yritys on kuitenkin REIM Hämeenlinna Oy, jonka edeltäjä perustettiin jo vuonna 1966.

Aina kiinteistöjen asialla

Yhtiön toimialaksi määriteltiin ensisijaisesti ”kiinteistönpidon kehittäminen kiinteistöalan yrityksissä, erityisesti isännöitsijätoimistoissa…tuomalla valmiit palvelu- ja toimintamallit osakkuusyrityksilleen.”

Isännöinti oli alussa tilitoimiston kylkiäisenä asiakkaiden toiveesta, ja on vuosikymmenten mittaan kasvanut REIM Groupin päätoiminnoksi.

REIMin perustaminen sijoittui aikaan, jolloin isännöinti muuttui ammattimaiseksi ja päätoimiseksi toiminnaksi. Se antoi edellytykset REIMin kasvulle – isännöinti laajeni nopeasti myös Imatralle ja Joensuuhun.

Maltillista ja määrätietoista kasvua

Kasvun edellytyksiä loivat hallituksen puheenjohtajana toimivan Timo Multasen ajatukset isännöinnistä. Niitä hän kehitti alan yhdistystoiminnan ja ulkomaisten opintomatkojen avulla. Kasvuhakuisuus onkin leimannut REIM Groupin toimintaa.

Reilun 30 vuoden aikana REIM Group onkin kasvanut isännöintialan yhdeksi suurimmista yksityisessä omistuksessa olevista yrityksistä. Groupin omistamia osakeyhtiöinä toimivia isännöintitoimistoja on nykyisin 15:llä paikkakunnalla. Laajeneminen on toteutettu yritys- tai liiketoimintokaupoilla.

Valtakunnallista toimintaa, vahvasti paikallisesti

REIM toimii seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Oulu, Porvoo, Tampere ja Vantaa. Päätoimipaikka on Lappeenranta.

Tilitoimistopalveluja tarjoavaa Lappeenrannassa Tilikarelia Oy.

REIM on yksityisesti omistettu. Omistaja ja hallituksen puheenjohtaja on Timo Multanen.

Yrityksellä on henkilökuntaa yli 240 ihmistä.