Jukka Mäkisestä REIM Groupin toimitusjohtaja

Yleinen

Jukka Mäkinen aloittaa REIM Group -konsernin toimitusjohtajana 1.3.2020.

Mäkisellä on vankka kokemus isännöinnistä ja REIMistä. Hän on toiminut REIM Tampereen toimitusjohtajana vuodesta 2009 lähtien. REIMin palveluksessa hän ollut vuodesta 2003. Koulutukseltaan Mäkinen on yo-merkonomi.

– Konsernihallitus päätti Mäkisen valinnasta yksimielisesti. Tehty ratkaisu auttaa REIMiä vahvasti eteenpäin, sanoo hallituksen puheenjohtaja Timo Multanen.

Multasen mukaan Mäkinen tuntee toimialan perinpohjaisesti.

– Tampereen toimisto on REIMin vahvimpia yksiköitä ja Mäkinen on osoittanut siellä monipuolista osaamista. Yksikön talous on kehittynyt vahvasti ja Mäkinen on saanut koko henkilökunnan osallistumaan kehittämiseen ja asiakkaiden palvelemiseen, Multanen toteaa.

Mäkinen on uudesta tehtävästä innostunut.

– Toimiala on tuttu ja yritys on tuttu. REIM jatkaa lähes 200 ammattilaisen voimin edelleen asiakkaiden palvelemista. Kaikkia ammattilaisiamme tarvitaan tulevaisuuden rakentamisessa, Mäkinen sanoo.

REIM Group -konsernin nykyinen toimitusjohtaja Saija Hellgrén ilmoitti lokakuussa 2019 irtisanoutumisesta tehtävästään, joka päättyy 29.2.2020

Takalasta talousjohtaja

REIM Groupin talousjohtajaksi on nimitetty 1.3. lähtien kauppatieteiden maisteri Jani Takala. Hän on työskennellyt REIM-konsernissa vuodesta 2010 lähtien ja talouspäällikkönä vuodesta 2013.