REIMin henkilöstöpäivät digitaalisesti

Yleinen

REIMin joka vuosi järjestettävät henkilöstöpäivät hoidettiin tänä vuonna koronaviruksen takia digitaalisesti etäyhteyksillä.

Toimitusjohtaja Jukka Mäkinen tosin toivoi, että ensimmäiset etäpäivät olivat samalla kertaa ensimmäiset, viimeiset ja ainoat – vaikka asiat saatiinkin hoidettua 14:n paikkakunnan välillä etäyhteyksillä hyvin. Mäkisen mukaan korona-aikana isännöintiin liittyvien taloyhtiöiden kokousten osanottajamäärä on noussut. Tärkeänä syynä on se, että kokouksiin on voitu osallistua etäyhteyksillä eikä fyysistä läsnäoloa tarvita. Tekniikka on toiminut, ja REIM onkin kehittänyt sähköisiä palvelujaan monipuolisesti.

Henkilöstöpäivien aamupäivä oli kaikille yhteinen. Ohjelmassa oli hallituksen puheenjohtajan Timo Multasen sekä toimitusjohtaja Jukka Mäkisen puheenvuorot.

Multanen korosti REIMin arvojen merkitystä: ”Arvojen merkitys korostuu tulevaisuudessa. Olemme eettisiä ja rehellisiä, toimimme läpinäkyvästi, tuemme toisiamme. Arvostamme koulutusta, onnistumisia ja osaamista. Teemme kaikille parempaa tulevaisuutta.”

Mäkisen keskeinen viesti on, että tehdään yhdessä ja voidaan hyvin.
”REIM on mennyt paljon eteenpäin. Asiakasmäärä on kasvanut ja olemme kehittäneet palveluja. Kehitetään yhdessä palveluja entisestään”, Mäkinen sanoi.

Henkilöstöpäivät onnistuivat etäyhteyksilläkin. Timo Multanen kertoi REIMin arvoista.